Voertuigenstunts

Sensationele auto & motorstunts

Stuntdepartment Belgium zorgt al jaren voor spectaculaire stunts in de film & tv wereld. Ons stuntteam bestaat uit mannen en vrouwen die gespecialiseerd zijn door onze jarenlange ervaring toe te passen in de voertuigenstunts voor film en tv in de hele Benelux. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om voertuigongelukken in scene te zetten. Voertuigen die in het water vliegen, auto crashes in de lucht en voertuigen die over de kop gaan is slechts een indicatie uit ons portfolio van actiescenes voor film & tv. Onze stuntuitrusting zorgt ervoor dat de door uw geschreven scenes tot in perfectie worden uitgevoerd en volgens de juiste veiligheidsvoorschriften.

Producties op het water

Stuntdepartment Belgium is onderscheidend op het gebied van producties op, in en onder water. Voor veel films en tv-projecten heeft ons stuntteam deze opdrachten al uitgevoerd. Omdat wij streven naar een hoogwaardige productie voor onze klanten werken wij met professionele duikers.

Voertuigenstunts uitgevoerd door Stuntdepartment Belgium

Voor voertuigenstunts uitgevoerd door professionele stuntmannen en vrouwen bent u bij Stuntdepartment Belgium aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met onze stuntcoördinator op voor de mogelijkheden.